Tuesday, April 6, 2010

Tak payah pergi jauh _ depan rumah

di taman sekangkang kera di rumah saya...menjadi penawar/liburan bila tiada acara formal @ tak keluar berjalan2 (baca: poket kosong) pada hujung minggu...mujur ada model2 sambilan yg kerap bertandang ke sini bagi menjadi bahan tatapan juga sessi fotografi...model2 yang sgt menarik....pelbagai saiz bentuk badan....warna kulit juga pelbagai ....teruja...bila disimbah dengan kilauan cahaya limpah (baca: flash) kamera saya..begitu mengasyikkan..berjam2 yg berdetik tk disedari..

mereka datang dan pergi sesuka hati...tanpa paksaan...bahkan tenang apabila digambari...tanpa ada bantahan...mungkin menyedari kecantikan setiap dari mereka sungguh mempersonakan sang fotografer amatur ini...

ada juga yang datang dan bersalin baju...yang ditinggal tergantung di taman ini...tanpa sedikit perasaan bersalah meninggalkan satu tanggapan serong buat mereka yang menyaksi...

beberapa dpd aksi model2 tersebut...mereka yang paling kerap berkunjung ditaman sekangkang kera ini....





















...kamu semua dialu2kan...makan lah sepuas hati!


3 comments:

azieazah said...

Wow! terpesona saya...

Pn. Liza said...

WOW!!! frm me too!

Dari mlm tadi nak komen, tapi masa nak key-in husband dah pesan jgn lelama ngadap lappy - Baik Darling...

Kata org sekeping gambar membawa 1000 maksud.

Sungguh dramatik foto belalang ke-4 dr bawah. Pasangan Uda & Dara (teka je...) santai berdondang-sayang bagaikan dunia milik mereka berdua... What a nice creatures by our Creator! Captured by you! Yes U... - 5 bintang!

Minta izin nak publish di FB saya ya - rasa kena dgn entri yg bakal saya publish hari ni tapi sampai la ni x sempat lagi... Nanti le...

Kalu sudi jengah FB : Liza Mahmood. Thanks.

Raziff Lokman said...

Salam Kak Azie & Pn Liza, terima kasih sudi menjengok dan memberi komen yg amat bermakna buat sang fotografer amatur ini..

ciptaan yg maha esa mmg menakjubkan..esp yg didunia kecil..yg biasa kita langkaui @ tak perasan..nnti saya share byk lagi..

nak publish tkde masalah...ok je.