Tuesday, March 9, 2010

Perhimpunan Blogger_Rimba Komanwel_Part4 (last)

...rugi tk bwk tikar..syok baring di bawah rumpun buluh..











...masa Ezreen ajar saya teknik2 fotografi...nilah model
kami yg sporting tu...minta pose no problem...tima kasih Kak



...pesanan akhir dari Cif..



 ...letih jugak jadi ular...overtime

.....SEMOGA KITA BERTEMU LAGI....SALAM

18 comments:

Mazidul Akmal Sidik said...

Terima kasih atas kesudian memaparkan banyak gambar.

Sumbangan anda dkenang.

Azrul Hisham said...

bang..mekasih banyak2...saya wat collection semua gambar..best2 :)

From The News said...

nice pics bro..ada juga gambar saya :D

3yearshousewife said...

Mana gambar tuan punya diri?

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~

ku ada sekeping di post yg ini~

=]

iCe said...

alahaaiiiiiii pic tuan tanah jugak yang takde... keh3 anyway nice pics laaa bro..!!!

Hazrey said...

Apapun, tak kisahlah siapa punya gambar ada atau takder, yang penting.. aku sungguh gila kuasa ok, gambar aku paling banyak. Syabas Hazrey, Syabas.

Hazrey said...

Ehh bro, Azhar Osman tu EC boy. Are you EC boy jugak?

Raziff Lokman said...

..bukan Bro, kitorang keje dgn majikan yg sama...

Raziff Lokman said...

...sama2 gembira...bila next gathering agaknya?..mungkin kali ni kt Sg Bil kot, Bro Mazidul?...homestay famili tu...blh berendam...best!

ninoZ said...

betul betull..sg bill tu mcm best ajee :D
en razif..mohon mencilok gambar yerr :D

Raziff Lokman said...

boleh ninoZ...tkde problem

azieazah said...

Terimakasih Bang RAZIFFFFFFF... eh bleh ker panggey Abang? Ahaks!

Raziff Lokman said...

Raziff @ Agip...saya yg kena panggey kakak...

zulpjj said...

salam tuan. minta izin amek gambo dlm blog tuan ni utk sy muatkan ke muka buku saya. TQVM

zulpjj said...

saya ialah follower blog (takde blog lg wei - buat masa ni...he3x) n pegang ular kuning dlm gambar 3 dari bawah page ni:-)

Raziff Lokman said...

...ambik lah. Tkde problem...

kakcikseroja said...

Salam Agip..

kakcik baru habis tengok gambar2 perjumpaan tempohari di blog ini. Maklumlah, selepas perjumpaan tu, kakcik 'menginap' di hospital pulak.. :)