Monday, March 8, 2010

Perhimpunan Blogger_Rimba Komanwel_Part1


....masa saya dan famili sampai...terdengar suara Bro Mazidul...turun kebawah ramai ..seperti diminta..pastinya yg berbaju merah adalah blogger2...yg pasti keriuhan dan gelak tawa semua yg ada...menyenangkan hati...walaupun ramai yg pertama kali berkenalan...tiada perasaan malu yg terover antara kami...saya amat bertuah dpt mengenali anda semua...




..."Tk pyh mic...."

...ucapan oleh Abg Shamsul @ Ondscene..








..."Kalau perlu nasihat undang2, saya sedia membantu..."




...yg senior dan junior

...mmg happening Hazrey sbg MC....









.."Eeeee..", aksi istimewa pertama kali merasa (baca: Kak Azie,
kalau pic ni tk best dan perlu di delete, bagitau ya)


...aksi2 bila dah mesra..tabik lah...bukan semua orang yg berani...
termasuklah lelaki yg terserlah "kewanitaan" nya berhadapan dgn
makhluk ni....hehehe

12 comments:

iCe said...

salam bro, agaknya kalo ular2 tu boleh dibawa balik... kompom kak azie dah bawak balik... muahahahahaaaa..!!!!

rosnanie said...

salam en razif, nampak pun dah tahu happening....

Raziff Lokman said...

Salam iCe...tulah bila dia dh syok pegang ular tu...ada yg jealous kot...

Raziff Lokman said...

Salam Ros...next time kena join kitorang..lbh ramai tentu lbh meriah

Dj Epoi said...

Salam Abg Razif.....
Dj Epoi in da houseeee

Seronok dapat jumpa Abg hari tuh....
Baru berkesempatan nak terjah blog kawan yang join heheheheh....

Malam nih baru berpeluang nak linkkan kembali blog kawan2 semua..

Nanti saya terjah sini lagi bang yer heheheheh
Salam Kenal dari Dj Epoi

Kujie said...

saya raun semua blog nak tengok gambar..hehehe
best sangat

Raziff Lokman said...

Salam Dj Epoi...saya pun seronok dpt berkenalan dgn awak dan mmbr2 yg lain...barulah rasa seronok berblog ni..

Raziff Lokman said...

Salam Kujie....lagi 2 batches gambar to upload...

mizzyN said...

nice

LORD ZARA 札拉 said...

woot2~

gambar ku byk kat sini~

bang, kalau mahu minta untuk di upload di FB boleh?

(buat muka senyum2..hehehe)

Raziff Lokman said...

...fb...insyaallah (weekend kot).

RASTAMAT said...

thanks bro..
alamak..
gambar guwa sekadar di pinggiran plak..
hehe..
thanks byk2 bro..