Thursday, November 19, 2009

Images @ The Royale Chulan Kuala Lumpur_Part 1




Bila dapat email yg saya kena pergi kursus "Ops Risk Certification"..rasa seronok pulak!

Lama jugak tk attend kursus...kali terakhir mungkin 4 tahun dulu. Tapi kali ni 2-day course...kursus pendek je...di The Royale Chulan Kuala Lumpur...hhmmm menarik..hotel 5 bintang terbaru di pusat bandaraya KL, berhampiran The Pavillion, Kompleks Kraf, Restoran Sri Melayu dan tak jauh dari KLCC juga pusat beli-belah Bukit Bintang...yang sebetulnya 20 minit berjalan dari ofis saya...hahaha

Yang menarik berkursus di hotel 5 bintang ni tentulah...tak lain tk bukan.."Makan sedap tak?" tanya pada geng yg kena pergi jugak. "Tak tau lah", jawabnya ringkas. Di Royale Chulan terdapat 2 "signature restaurant" :Bunga Emas...hidangan masakan Melayu terbaik dan L'Heritage...dgn sajian masakan Perancis kontemporari. Yang lainya, Deli Cafe...kopi, teh dan snek dan Lanai Lobby Lounge...high tea. 2 hari tersebut makan tengahari di Bunga Emas...setup yang menarik...dan makanannya tersusun cantik, rasa semua...memang sedap...terutamanya dessert, tengok pun dh terliur. Apa lagi, kalau dh kaki gambar tu, shoot dulu sebelum makan...senyum member2 yg lain...gambar dia orang saya tk ambik...sori la kawan2!














2 comments:

iDAN said...

Memang terliur!

Orang biasa macam kita kena tunggu sponser. Bagaimana mereka yang VVIP, ingat dah muak makan juadah sebegini.

Raziff Lokman said...

...sama lah kita...ada sponser jadi je...